top of page
verpletterende Golven
Passie. Talent. Jazz.
20240121-IMG_3649-Verbeterd-NR.jpg

GA MET ONS
           OP REIS

Wie zijn we

Anaïs en Elias zijn twee artiesten die hun talent voor muziek, meer specifiek jazz, hebben ontdekt op het conservatorium van Gent. Na elkaar enkele jaren te hebben gekend, besloten ze om hun passie te delen en samen muziek te creëren.

Anaïs Vijgen

Elias D'Hooge

Mijn naam is Anaïs, een 23-jarige jazzzangeres uit Stevoort (Hasselt). Op 4-jarige leeftijd begon ik met vioolspelen. Na de middelbare school nam ik een sprong in het diepe en besloot mijn passie te volgen door Jazzmuziek te gaan studeren aan het conservatorium in Gent. Na mijn bachelor startte ik mijn master aan het conservatorium van Antwerpen. Ik kreeg doorheen de jaren de kans om met geweldige artiesten samen te werken en zo mijn eigen stijl te ontdekken waarvan dit project een prachtig voorbeeld is en waarmee ik veel harten hoop te raken.

Liefs Anaïs.

Trefpunt10.jpeg
20240121-IMG_3445-Verbeterd-NR.jpg

Mijn naam is Elias (22). Sinds ik een paar jaar oud was, speelde ik al met speelgoedkeyboards en drums. Een paar jaar later ging ik naar de muziekacademie, volgde ik privélessen, schreef ik mijn eigen nummers en had ik de tijd van mijn leven. De 'keuze' om professioneel door te gaan in de muziek was voor mij en de mensen om me heen duidelijk, dus dat heb ik gedaan! Ik hoop mijn liefde voor muziek in dit project op u over te kunnen brengen.

Ons werk

Ontdek hieronder meer over de magie van de twee innovatieve muziekconcepten van Anaïs en Elias, genaamd ÉQUI en citrus

Bordeaux-smoke&stars.gif

EQUI

ÉQUI kwam tot leven door de gedeelde passie voor jazz en Franse muziek van Anaïs en Elias. Na twee jaar werk is het uitgegroeid tot een origineel concept waarmee ze hun unieke verhaal willen vertellen door middel van hun jazzachtergrond: het bekende Franse chanson, maar dan in een modern jasje. Laat je meenemen op reis door de straten van Parijs en durf jezelf te wanen in een jazzbar uit de jaren 40.

Events

Wil je graag een optreden bijwonen? Hier vind je alle aankomende evenementen.

  • Facebook
  • Instagram

11

Sat
Nov

Hasselt in the mood

8

Friday
March

26

Friday
April

Cafe Breda Viva la vie

Boekingen

Geïnspireerd door ons verhaal en wil je ons graag boeken voor jouw evenement?

Laat hier jouw bericht achter
en dan nemen
we contact
met je op. 

Bedankt voor je bericht!

bottom of page